Σχετικά με το Digital Crete


Το Digital Crete αποτελεί πρότυπη ιστοσελίδα καθημερινής Κρητικής και Πανελλαδικής ενημέρωσης με εκδηλώσεις, αποκλειστικά φωτορεπορτάζ, blogs, προκηρύξεις ΑΣΕΠ, live αποτελέσματα αγώνων και πολλά άλλα.

Το Digital Crete είναι περήφανος χορηγός πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Κρήτη όλο τον χρόνο, με πλούσια αποκλειστικά φωτορεπορτάζ και άρθρα. Χορηγοί εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου, όπως «Ηράκλειο καλοκαίρι 2009-2013», κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και άλλων. Χορηγοί συναυλιακών εκδηλώσεων, όπως Scorpions, Chania Rock Festival, Beach Party στα Φαλάσαρνα, Armin Van Buuren, RadioActive festival και άλλων. Χορηγοί αθλητικών εκδηλώσεων όπως Πανελλήνιο πρωτάθλημα Minoan Cup ξιφασκίας, Ανδρόγεια, BMX Extreme, Πανελλήνιο πρωτάθλημα Minoan Cup BMX και άλλων.

Συνεργαζόμαστε με την ΕΠΟ και την Superleague. Συνεργαστήκαμε με την UEFA στον αγώνα Ελλάδα - Ισραήλ, την ΕΣΑΚΕ στο All Star Game 2010 και άλλα.

Το Digital Crete καλύπτει επίσης όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου 2008, το Euro 2008, το Eurobasket 2009 και το FIFA World Cup 2010 με εκτενή αφιερώματα, αποκλειστικά βίντεο και πλούσια φωτορεπορτάζ.

Διαφήμιση

Έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε και να διαφημίσετε την επιχείρηση σας, τη δουλειά σας, κάποιο event που θα οργανώσετε και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε μέσα από το portal μας, ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη προβολή στον διαδίκτυο και οποιοσδήποτε επισκέπτης να μπορεί να ενημερωθεί και να σας γνωρίσει.

Κοστολόγιο

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε τον τιμοκατάλογο διαφήμισης.