Η απάντηση της ΠΑΕ ΟΦΗ στις δηλώσεις του προέδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη. Αμφίβολος ο Μάντζιος ενόψει ΑΕΚ.
Υπενθυμίζουμε ότι σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο Πέτρος Θεοδωρίδης είχε μιλήσει με βαριές εκφράσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον ΟΦΗ και τους Κρητικούς, με αφορμή τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης στο "Γεντί Κουλέ".
Ανακοίνωση - απάντηση στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού εξέδωσαν και οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΟΦΗ.
Με άλλη ανακοίνωσή της, εξάλλου, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου:
"Η Δ.Ε. συγχαίρει και ευχαριστεί το προπονητικό τημ και τους παίκτες του ΟΦΗ για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει έως σήμερα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ελλάδας. Η πρόκριση του ΟΦΗ στην ημιτελική φάση φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας δημιουργεί νέες προϋποθέσεις διάκρισης στο θεσμό και αναπολεί μνήμες του ένδοξου παρελθόντος.
Η Δ.Ε. συγχαίρει και ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο για τη μεγάλη βοήθεια που παρέχει στον ΟΦΗ στους έως σήμερα αγώνες, αλλά και την σωστή συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η συμπεριφορά των φιλάθλων μας είναι απάντηση σ αυτούς που επιβουλεύονται την Κρήτη και τον ΟΦΗ".
Την Πέμπτη οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ συσκέφθηκαν για πολλοστή φορά προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που σχετίζονται με την αδειοδότηση της ομάδας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε φυσικά στο φλέγον θέμα των προσφυγών.
Ατομικό ο Μάντζιος
Μόνος του προπονήθηκε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μάντζιος, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο Αναστόπουλος θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, αλλά αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Σε αυτή την περίπτωση και με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Καμπάνταη, το ρόλο του σέντερ φορ θα επωμιστεί ο Σίσιτς.
Στη διάθεση του Αναστόπουλου για την αναμέτρηση με την Ένωση αναμένεται να τεθεί ο Μπόλντισαρ Μπόντορ ο οποίος την Πέμπτη ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος.
Η τύχη του Σόουζα
Ατύχημα που ευτυχώς δεν του κόστισε κάποιο τραυματισμό είχε ο Ντένις Σόουζα κατά την αναχώρησή του από το προπονητήριο με προορισμό το σπίτι του. Στο αυτοκίνητο του βραζιλιάνου στόπερ του ΟΦΗ έπεσε όχημα που οδηγούσε νεαρή γυναίκα η οποία δεν υπολόγισε σωστά τις κακές καιρικές συνθήκες. Η οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ανέλαβε την ευθύνη και ο Σόουζα επέστρεψε στο σπίτι του μακαρίζοντας την τύχη του.