Το Street Food Festival 2023 ταξιδεύει σε όλο το νησί!

Δημοσίευση: 25/04/2023 11:04
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1762 προβολές

Οι διαφημιστικές εταιρίες All in Events & Chillin Events, διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά το Street Food Festival Crete, ξεκινώντας το γευστικό ταξίδι από το Εθνικό Στάδιο Χανίων, από τις 12 έως τις 14 Μαΐου.

Ο Μαϊος είναι μήνας Street Food Festival στο νησί και οι προετοιμασίες για την υποδοχή του πιο νόστιμου φεστιβάλ, καλά κρατούν! 

Άλλωστε το φετινό project περιλαμβάνει νέους προορισμούς, νέες τοποθεσίες, αλλά και νέες συμμετοχές με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γεύσεις! 

Churros από τα Τρίκαλα, αφίξεις από το Ρέθυμνο, Pizza από Ιταλό master του είδους, αλλά και Ταϋλανδέζικες και άλλες νοστιμιές, συμπληρώνουν το γευστικό puzzle, που ενισχύεται από την παρουσία των κορυφαίων καλλιτεχνών της πόλης, σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά Street Food Festival, των τελευταίων ετών,

Μάνος Μαλαξιανάκης, Σταύρος Λαμπρόπουλος και Valentino μεταξύ άλλων, κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στο φεστιβάλ των Χανίων, παρέα με τους παλιούς γνώριμους djs και μπάντες που πλαισιώνουν το φεστιβάλ. Η Γωγώ Καλληδονάκη θα διευθύνει τα food games που λάτρεψαν οι φίλοι του φεστιβάλ την περυσινή χρονιά, ενώ και οι χορευτικές ομάδες έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς τις πρόβες τους για φέτος. 

Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ(περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ για τους μικρούς φίλους.

Η γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 12/5 (17.00 – 24.00), Σάββατο 13/5 (17.00 – 24.00), Κυριακή 14/5 (17.00 – 24.00).

Ήρθε η στιγμή να αναζητήσουμε την κοινή γευστική ταυτότητα, να γνωρίσουμε το διαφορετικό και το ξένο, οι ουρανίσκοι μας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις και να διασκεδάσουμε τρώγοντας. 

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας

fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete