Θεάτρο Σκιών στo Ρέθυμνο: O Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι
Η Εταιρεία Τέχνης & Πολιτισμού ΕΙΔΟΜΕΝ συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με το γνωστό στο πανελλήνιο καραγκιοζοπαίχτη Νίκο Μπλαζάκη και έχει εντάξει στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών της εκδηλώσεων την πολύ αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους καλλιτεχνική ενότητα που δεν είναι άλλη από το Θέατρο Σκιών.
Τη προσεχή Δευτέρα λοιπόν θα απολαύσουμε μια παράσταση ξεχωριστή η οποία θα συνοδεύεται από το καθιερωμένο πλέον εργαστήρι κατασκευής φιγούρας και μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του Θεάτρου Σκιών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: 8:00μ.μ. Εργαστήρι Φιγούρας & Ιστορική αναδρομή Θεάτρου Σκιών και στις 9:00μ.μ. θα ξεκινήσει η παράσταση «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο Φίδι».
Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις που θα παρουσιάζει η ΕΙΔΟΜΕΝ για το Ρέθυμνο σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
