Ο Σίλβα Τζούνιορ ριζώνει στον Εργοτέλη. Παρότι βαδίζει στα 33, η διοίκηση του Εργοτέλη προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Ευχαρίστησε δε τον πρόεδρο και προπονητή "για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και συνεχίζουν να μου δείχνουν", αλλά και τον κόσμο "που μου εκδηλώνει συνέχεια την αγάπη του". Αναφερόμενος στους στόχους της νέας περιόδου ευχήθηκε "να πάμε πιο ψηλά απ' ότι πήγαμε φέτος και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε".
Ο Βραζιλιάνος χαφ ανήκει στον Εργοτέλη από το καλοκαίρι του 2006 και στα τρία χρόνια παρουσίας του έχει παίξει σε 76 παιχνίδια πρωταθλήματος και 3 κυπέλλου. Το αξιοσημείωτο είναι πως έχει πετύχει 10 γκολ (φέτος δεν σκόραρε), όντας ο εκτελεστής αρκετών εκ των στημένων (φάουλ-πέναλτι).
Πηγή: contra.gr