ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μπολτ

10/09/2009 447 digitalcrete.gr

Ο χρυσός ολυμπιονίκης και παγκόσμιος ρέκορντμαν στα 100μ. και 200μ. ήρθε, όπως είχε προαναγγελθεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, για να συμμετάσχει στον τελικό του παγκόσμιου στίβου που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου στο Καυτανζόγλειο.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Μπολτ προτίμησε να μην κάνει δηλώσεις και αποχώρησε συνοδευόμενος για το ξενοδοχείο που θα διαμείνει. Άλλωστε θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου των αθλητών, την Παρασκευή. Προηγουμένως και βάσει προγράμματος θα επισκεφθεί σχολείο της πόλης.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ θα πάρει μέρος στον τελικό των 200μ, την Κυριακή το βράδυ, ενώ η αναχώρησή του έχει προγραμματιστεί για το πρωί της επομένης.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.