Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρης Βατσινάς στην πρόταση 4 εκατ. ευρώ που του έκανε ο Μανώλης Παπακαλιάτης ως μέλος ομίλου επιχειρηματιών για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου.
Μένει να δούμε τόσο την αντίδραση της πλευράς του Μανώλης Παπακαλιάτη όσο και του κόσμου, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές και με δυναμικό τρόπο την αποστροφή του στο ισχύον διοικητικό - ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Ηδη με τις παρεμβάσεις τους σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και sites, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δίνουν τον τόνο του τι θα επακολουθήσει, με αποκορύφωμα τη μαζική αντίδραση στον εντός έδρας αγώνα με τον Θρασύβουλο για την 6η αγωνιστική της Superleague. Σημειώνουμε επίσης ότι στις 19:00 της Τετάρτης ξεκινά η προγραμματισμένη μηχανοκίνητη πορεία των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ για συμπαράσταση στους μηνυθέντες από τον Φ. Βατσινά συνδεσμίτες.
Πηγή: cosmo.gr