Ευκαιρία για ανασύνταξη στον Εργοτέλη

Δημοσίευση: 22/12/2009 10:12
Συντάκτης: digitalcrete.gr
446 προβολές

Οι διακοπές για την εορτή των Χριστουγέννων δίνουν την ευκαιρία στον Εργοτέλη για ανασύνταξη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι "κιτρινόμαυροι" μπορεί να μην ολοκλήρωσαν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο, αλλά έχουν την ευκαιρία διορθώνοντας κάποια πράγματα να ξαναβρούν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Οι ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ θορύβησαν αρκετά άπαντες στον Εργοτέλη και ταυτόχρονα τους προσγείωσαν στην σκληρή πραγματικότητα. Από την άλλη όμως ο απολογισμός μέχρι τώρα είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο περσινό, κάτι που δείχνει ότι είναι ήδη ένα βήμα παραπάνω η ομάδα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία στους τραυματίες Μπέτο και Βερπακόφσκις να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν και να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ανήμερα των Θεοφανείων. Και τη Δευτέρα οι δύο αυτοί παίκτες, μαζί και με τον Δημήτρη Κοιλιάρα, συνέχισαν τη θεραπεία που κάνουν και το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθούν.

Στον Εργοτέλη αναζητούν αντίπαλο για φιλικό αγώνα στις 30/12, προκειμένου να μην μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστός ο αντίπαλός του, που απ' ό,τι φαίνεται θα είναι ομάδα του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Κάτι άλλο που περιμένουν οι φίλαθλοι της ομάδας είναι και το τι θα κάνει ο Εργοτέλης στο μετεγγραφικό παζάρι. Αν και πολλές φορές ο Νίκος Καραγεωργίου έχει τονίσει ότι δεν τον απασχολεί τόσο το θέμα, υπάρχουν σκέψεις και περιπτώσεις παικτών που δεν αφήνουν αδιάφορους τους ανθρώπους της ομάδας.