Στο κενό έπεσε το αίτημα του ΟΦΗ προς την πειθαρχική επιτροπή Β'-Γ' Εθνικής σχετικά με τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Κανένας όμως απο τους παραπάνω λόγους δεν βρήκε σύμφωνη την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης, με αποτέλεσμα το αίτημα του ΟΦΗ να απορριφθεί. Μάλιστα σα να μην έφτανε αυτό, στους κρητικούς επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο ύψους 24.475 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό (1.000 ευρώ για τον εκτός έδρας αγώνα και 6.825 για το εντός έδρας), με τον Πιερικό (3.150 ευρώ) στο Ηράκλειο και τον Εθνικό (10.500 ευρώ). Επίσης με 1000 ευρώ τιμωρήθηκε ο παράγοντας της ομάδας Κ. Λεβαντάκης και με δύο αγωνιστικές αποκλεισμού, ο Χρήστος Μπούρμπος.
Έτσι, η τελευταία ελπίδα των ανθρώπων του ΟΦΗ για επιστροφή απο τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Superleague ακούει στον υποβιβασμό του Ηρακλή. Ακόμη όμως και τότε, θα πρέπει να εξασφαλίσουν την άδεια, απο την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.