Ο Παναγιώτης Κορδονούρης θα είναι ο πέμπτος βασικός παίκτης του Εργοτέλη που θα απουσιάσει από την τελευταία αγωνιστική. Συγκεκριμένα ο Πελοποννήσιος οπισθοφύλακας ο οποίος συμπλήρωσε στην Καβάλα τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα.
Όχι άδικα οι πάντες στον Εργοτέλη χαρακτηρίζουν αυτόν τον αγώνα «τελικό» και δεν μένουν μόνο στα λόγια, αλλά και στα έργα. Καθ’ όλη τη Μεγαλοβδόμαδα, με εξαίρεση την Μεγάλη Παρασκευή οι παίκτες θα προπονούνται κανονικά κάθε πρωί και μόνο ανήμερα του Πάσχα θα έχουν ρεπό. Την επόμενη θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον «τελικό» με τον ΠΑΣ από τον οποίο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μπαλάφας και Σασιασβίλι.
Στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης δεν προπονήθηκε ο Ματέο Μπερτόσα που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Τόμας Βίσιο. Το επόμενο ραντεβού για προπόνηση των παικτών είναι για την Μεγάλη Τετάρτη το πρωί στις 11.