Καραγεωργίου: Ηταν ένα δυνατό τεστ

Δημοσίευση: 13/08/2009 10:08
Συντάκτης: digitalcrete.gr
370 προβολές

Δυνατό τεστ χαρακτήρισε το φιλικό με τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε, χωρίς να σταθεί στην ήττα.

"Ηταν ένα δυνατό τέστ. Δεν μας ενδιαφέρει το σκορ, ειδικά με τη σύνθεση που είχαμε στο τέλος. Όταν μπήκαν οι μικροί στο παιχνίδι χάσαμε τον έλεγχο, ήταν όμως φυσιολογικό κι έτσι δεχτήκαμε το γκολ. Όταν θα έρθουν οι παίκτες που λείπουν, ειδικά αυτοί στην επίθεση θα είμαστε πιο παραγωγικοί και θα γίνουμε καλύτεροι" , τόνισε ο τεχνικός του Εργοτέλη.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Καραγεωργίου είπε: "Θα έχει διαφορετική σύνθεση στον αγώνα με τη Χέρενφεν, γιατί τώρα του λείπουν αρκετοί παίκτες. Αν έχει τύχη κι είναι καλός θα περάσει, απλά πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή και στα δύο παιχνίδια κι όχι μόνο στο πρώτο".