Καραγεωργίου: Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος

Δημοσίευση: 28/02/2010 12:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
491 προβολές

Αδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος στάθηκε στη διαιτησία της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

"Νομίζω ότι δεν έγινε καλό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν κυρίαρχοι και πιστεύω πως έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν βάλαμε όμως εμείς το γκολ και αυτός που βάζει το γκολ κερδίζει. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αν είχαμε καλύτερη τελική πάσα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά".

Για το πέναλτι, ο τεχνικός του Εργοτέλη είπε: "Το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη φορά που θα έρθουμε στην Αθήνα. Όταν παίζουμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες παίζουμε απέναντι και στους 4 διαιτητές. Γιατί δεν είναι μόνοι οι 3 του γηπέδου αλλά και ο τέταρτος. Όταν σηκωνόμασταν από τον πάγκο μας έλεγε αμέσως να καθίσουμε".