ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Κορδονούρης: Θέλω να μείνω στον Εργοτέλη

21/04/2010 355 digitalcrete.gr

«Το ότι βρίσκομαι πέντε χρόνια στον Εργοτέλη δείχνει πόσο ευχαριστημένος είμαι με την ομάδα και την παρουσία μου εδώ», λέει ο Κορδονούρης και συνεχίζει: «Θέλω να μείνω στην ομάδα, δεν έχω κανένα παράπονο τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να πω ότι ο Εργοτέλης είναι ο μεγαλύτερος σταθμός στην καριέρα μου και θέλω να τον υπηρετώ μέχρι να τελειώσω το ποδόσφαιρο, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει περάσει ακόμα από το μυαλό μου, καθώς νιώθω δυνατός και είμαι σε καλή κατάσταση. Το ποδόσφαιρο όμως είναι επαγγελματικό και ένα θέμα όπως είναι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά και από τη διοίκηση. Δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια συζήτηση, αλλά όταν γίνει αυτή και θέλουν και οι διοικούντες να μείνω στην ομάδα, τότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Εκτός από την επιθυμία του να παραμείνει στον Εργοτέλη ο Παναγιώτης Κορδονούρης κάνει στο contra.gr έναν απολογισμό της φετινής παρουσίας της ομάδας του: «Αν δούμε ότι καταφέραμε και φέτος να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και να ανανεώσουμε την παρουσία μας στη Super League, που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος, τότε μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά ήταν καλή. Ο δεύτερος στόχος που είχαμε, να κάνουμε μια πορεία καλύτερη από την περσινή δεν επιτεύχθει, αν και είχαμε κάνει καλό προγραμματισμό, ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και όλα έδειχναν ότι θα το καταφέρναμε και αυτό, με βάση τη συγκομιδή των βαθμών που είχαμε στον πρώτο γύρο.

Τα προβλήματα με τους τραυματισμούς και οι απουσίες με τις κάρτες που είχαμε στη συνέχεια όμως, συν το ότι κάποια παιχνίδια τα αφήσαμε και δεν δείξαμε το αγωνιστικό πρόσωπο που έπρεπε, μας έφερε πίσω. Φτάσαμε να παίζουμε την παραμονή μας στους τελευταίους αγώνες, με την Καβάλα και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως δείξαμε πόσο τα θέλαμε και τα κερδίσαμε. Αν είχαμε παίξει το ίδιο και σε κάποια προηγούμενα ματς, τότε δεν θα φτάναμε να παλεύουμε για την παραμονή μας μέχρι την προ τελευταία αγωνιστική».

Για το τι πρέπει να αλλάξει τη νέα χρονιά, ώστε αφενός ο Εργοτέλης να κερδίσει ξανά την παραμονή του, αλλά αυτή τη φορά να τερματίσει και ψηλότερα στην κατηγορία, ο Παναγιώτης Κορδονούρης, αναφέρει: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε, έτσι ώστε να μην παρουσιάσουμε ξανά αυτά τα δύο πρόσωπα που δείξαμε φέτος. Οι αγώνες στην Καβάλα και στο Παγκρήτιο με τον ΠΑΣ θα πρέπει να είναι το παράδειγμα και ο οδηγός μας για το νέο πρωτάθλημα. Να έχουμε μια σταθερή παρουσία και να μην αφήνουμε να περνάνε οι αγώνες, χωρίς να παίρνουμε τίποτα. Αν είχαμε λειτουργήσει έτσι και φέτος, τότε τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ καλύτερα».

Οι συζητήσεις τόσο με τον Κορδονούρη, όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες τον οποίων τα συμβόλαια λήγουν (Τσεσνάουσκις, Γελαδάρης, Μπέτο) θα ξεκινήσουν προς τα τέλη της εβδομάδας και αφού έχει γίνει η κουβέντα με θέμα τη νέα χρονιά μεταξύ του Απόστολου Παπουτσάκη και του Νίκου Καραγεωργίου, κάτι που πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη, οπότε και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Η διοίκηση του Εργοτέλη, με ανακοίνωση της εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες επιφανών Εργοτελιτών που έφυγαν από τη ζωή. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους των παλαιών παραγόντων της ομάδας μας Μιχαήλ Μεσσαριτάκη, Βασίλειου Μαυράκη και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Πρεβελιανάκη, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή».

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.