Λαμπράκης: Οι Κρητικοί είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα

Δημοσίευση: 08/04/2010 12:04
Συντάκτης: digitalcrete.gr
359 προβολές

Μετά τον Απόστολο Παπουτσάκη και ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, μίλησε για την κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας λόγο για ενότητα στα δύσκολα, κάτι που χαρακτηρίζει τους Κρητικούς.

Ο έμπειρος παράγοντας ξεκίνησε τη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας λέγοντας: "Οι Κρητικοί είμαστε ενωμένοι και κυρίως στα δύσκολα το αποδεικνύουμε σε κάθε περίσταση. Από τη στιγμή που η ομάδα μας χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου, είμαστε αισιόδοξοι ότι την Κυριακή θα την έχουμε. Καλώ και εγώ από την πλευρά μου όλους τους φιλάθλους την Κυριακή στο Παγκρήτιο και να είναι σίγουροι ότι η ομάδα μας θα κάνει τα πάντα για να τους αποζημιώσει".

Και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στο παιχνίδι, της Κυριακής: "Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα κι εφόσον δείξουμε το πρόσωπο που εμφανίσαμε στο παιχνίδι με την Καβάλα, τότε αισιοδοξούμε ότι θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο".

Την Τετάρτη, σύσσωμοι οι "κιτρινόμαυροι" παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό και τη λευκή ισοπαλία που μπορεί να στέρησε από τους Ηπειρώτες τη συμμετοχή τους στον τελικό, έδειξε όμως με τις ευκαιρίες που έχασε ότι είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα.

Παίκτες και προπονητής συζήτησαν αρκετά πράγματα για τον αντίπαλό τους την Κυριακή, θέλοντας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Κανείς πάντως στο στρατόπεδο του Εργοτέλη δεν εφησυχάζει στο ότι ο αντίπαλός τους είχε έναν δύσκολο αγώνα και πιθανόν να παρουσιαστεί καταπονημένος στο Παγκρήτιο. Άπαντες περιμένουν τον ΠΑΣ ότι θα έρθει για να παίξει ίσως το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή του και για το λόγο αυτό η προσοχή και η αυτοσυγκέντρωση για τον αγώνα είναι στα ύψη.

Για το λόγο αυτό και μετά την προπόνηση της Τετάρτης, όπως είχε γίνει και πριν τον αγώνα με την Καβάλα, οι παίκτες του Εργοτέλη κατέλυσαν σε ξενοδοχείο εκτός πόλης, ώστε να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Στην προπόνηση της Τετάρτης δεν υπήρχαν απουσίες, καθώς οι Μπαλάφας και Γελαδάρης που είχαν προσβληθεί από ίωση, προπονήθηκαν κανονικά. Ο Μπαλάφας πάντως δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του τόσο στον αγώνα της Κυριακής που είναι τιμωρημένος, όσο και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα, καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο του δανεισμού του από τον δικέφαλο του Βορρά τον περασμένο Γενάρη.