Με αλλαγές στην Κέρκυρα

Δημοσίευση: 01/11/2009 03:11
Συντάκτης: digitalcrete.gr
502 προβολές

Η επιστροφή στη δράση των Αγρίτη και Πέσιτς, αλλά και του Κοκκινάκη που πήρε ανάσες με την μη συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να φέρουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ στην Κυριακάτικη στην Κέρκυρα.

Καταρχάς εκτός ενδεκάδας θα μείνει σίγουρα ο τραυματίας Σταυρακάκης που λόγω του τραυματισμού του αποκλείσθηκε από την αποστολή, ενώ δύσκολα θα βρουν θέση στο βασικό σχήμα και οι Οργκανίστα και Μπουτ που απογοήτευσαν στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ Το σύστημα θα παραμείνει σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Βεζυρίδη να είναι κάτω από τα δοκάρια, τον Πετρά να παίζει σε ρόλο δεξιού μπακ, τον Κωνσταντινίδη να παραμένει στο αριστερό άκρο, και τους Μπερτίν και Νατσούρα να διατηρούν την θέση τους στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα στον άξονα τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κιάσσος με τον Κοκκινάκη, ενώ στην τριάδα μπροστά τους δεξιά θα είναι ο Αγρίτης, αριστερά ο Ζορμπάς και σε ρόλο κρυφού επιθετικού ο Μανούσος με τον Βλόνταρτσικ ή τον Πέσιτς να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης, με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία του και οι Σηφάκης-Παπαβασιλείου επέλεξαν την αποστολή που αποτελείται από τους: Βεζυρίδη, Κασμερίδη, Μπερτίν, Μαρίνκοβιτς, Οργκανίστα, Πέσιτς, Βλόνταρτσικ, Αγρίτη, Ζορμπά, Καρακατσάνη, Κιάσσο, Κοκκινάκη, Κωνσταντινίδη, Μανούσο, Νατσούρα, Πάνο, Πετρά, Πίτσο και Τζανή.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε με πτήση τσάρτερ της «Athens Airways» στις 7.15 από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου για την Κέρκυρα, από όπου θα επιστρέψει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.