Ο Παγδατής νίκησε το Ναδάλ

Δημοσίευση: 21/08/2010 02:08
Συντάκτης: digitalcrete.gr
307 προβολές

Κορυφαία επιτυχία για τον Μάρκο Παγδατή ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του νίκησε το Νο1 του κόσμου αυτή τη στιγμή, Ράφαελ Ναδάλ στην προημιτελική φάση του τουρνουά Μάστερς που διεξάγεται στο Σινσινάτι.

Ο Κύπριος τενίστας επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-4) του Ισπανού, ο οποίος έκανε διπλό λάθος σε break point και ενώ το σκορ ήταν 4-4 στο τρίτο σετ και πλέον καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ρότζερ Φέντερερ το Σάββατο προκειμένου να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά.

Μετά τη μεγάλη νίκη που σημείωσε, ο Μάρκος Παγδατής τόνισε: «Έκανα πολύ καλά σερβις απόψε. Ήμουν πολύ καλύτερος πολύ δραστήριος και επίμονος. Ήξερα ότι Ράφαελ δεν θα μου χάριζε το παιχνίδι και έτσι πήγα και το πήρα μόνο μου».

Από την άλλη πλευρά ο μεγάλος ηττημένος, Ράφαελ Ναδάλ σημείωσε: «Για πολλούς λόγους έπαιξα πολύ άσχημα σε πολύ κρίσιμα σημεία του αγώνα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επανέλθω».