Μια σκέψη φίλων του Ο.Φ.Η. που υπήρχε πριν αρκετά χρόνια έγινε πράξη. Ο Σύλλογος Μετόχων της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. είναι πια πραγματικότητα και πλέον έχει και δικά του γραφεία στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης 49 και Διοικητικό Συμβούλιο.
Κύριο θέμα της πρώτης αυτής συνάντησης ήταν η εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα αναλάβει στο προσεχές διάστημα να δρομολογήσει κάποιες δράσεις για τις οποίες δημιουργήθηκε άλλωστε και αυτός ο σύλλογος. «Από την στιγμή που άρχισε η διάθεση των μετοχών μια ομάδα ανθρώπων που γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας είπαμε να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο μικρομετόχων.
Αυτή την στιγμή τα ιδρυτικά στελέχη είμαστε 21 άτομα που έχουμε πάρει μετοχές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε σύντομα πολύ περισσότεροι» τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Μανουσάκης που σχετικά με τον σκοπό και την ίδρυση του συλλόγου ανέφερε ότι δημιουργήθηκε γιατί «θέλουμε και εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε όπως μπορούμε στη νέα τάξη πραγμάτων που πάει να δημιουργηθεί στην ομάδα και να κάνουμε σοβαρές προτάσεις για την ομάδα, έχοντας παράλληλα και την δική μας «φωνή» στις γενικές συνελεύσεις του σωματείου, με επίσημη μορφή».
Αναλυτικά το Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη από την προχθεσινή εκλογική διαδικασία συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Ανδρέας Μανουσάκης
Αντιπρόεδρος: Αντώνιος Τσιντάρης
Γραμματέας: Ελευθέριος Κουγιουμουτζής
Ταμίας: Γεώργιος Χναράκης
Μέλη: Γεώργιος Καλουτσάκης, Εμμανουήλ Μοσχογιαννάκης, Ιωάννης Μακρατζάκης
Αναπληρωματικά μέλη: Εμμανουήλ Αγγουράκης, Γεώργιος Τζωρακολευθεράκης, Μύρων Κανάκης, Δημήτριος Φωής, Εμμανουήλ Κατσουλάκης, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης.
Ταυτόχρονα εξελέγη και η Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου, αποτελούμενη από τους Νικόλαο Σπαθαράκη, Εμμανουήλ Φωτάκη και Ευάγγελο Παπαδάκη. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι τριετής. Σύντομα θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του Συλλόγου καθώς και τις εγγραφές μελών. Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στο Σύλλογο έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι Μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Στα αγωνιστικά της ομάδας, την Τρίτη δόθηκε ρεπό από τον Νίκο Γκουλή στους παίκτες του Ο.Φ.Η. οι οποίοι την Τετάρτη το πρωί στις 10:30 θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Οι Σταυρακάκης, Οργκανίστα και Καρακατσάνης που απουσίαζαν από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένεται να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα.
Σε ότι αφορά τους Πίτσο, Κοκκινάκη, Νατσούρα και Μπερτίν που αποχώρησαν με προβλήματα από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν κυρίως μυϊκούς τραυματισμούς που δεν εμπνέουν όμως ιδιαίτερη ανησυχία.