Ο χορός του Γαλανόλευκου Φάρου

Δημοσίευση: 03/01/2009 01:01
Συντάκτης: digitalcrete.gr
3085 προβολές

Ο Γαλανόλευκος Φάρος συνδιοργανώνει μαζί με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, την ετήσια εκδήλωση του προς τιμήν της Εθνικής ομάδος, στις 10/01/09, Σάββατο τις 22:30 στο Astra Live στα Χανιά.

Επίσημοι προσκεκλημένοι θα είναι, ο υφυπουργός αθλητισμού και παλιός προπονητής της Εθνικής ομάδος μπάσκετ κ.Ιωάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ.Σοφοκλής Πιλάβιος, ο τεχνικός διευθυντής και παλιός ποδοσφαιριστής της Εθνικής, Τάκης Φύσσας, ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Γιάννης Τοπαλίδης, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Νιόπλιας, ο παλιός διεθνής Τάσος Μητρόπουλος, ο Νίκος Μαχλάς. Ευελπιστούμε ότι θα είναι παρών, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θωδορής Ζαγοράκης και ο παλαιός πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Επίσης θα είναι παρόντες οι δημοσιογράφοι, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Κώστας Ντάλτας, Βαγγέλης Πήχας τους οποίους και θα βραβεύσουμε για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και όλους τους ανωτέρω.

Η τιμή πρόσκλησης είναι 20€. Σας καλούμε όλους όπως μας τιμήσετε με την παρουσία σας και θα υπάρχουν πλούσια δώρα.

Επίσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Χανίων θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο στις 12:30 το πρωί, ονόματι “Παιχνίδι χωρίς όρια”.