Ο Πανσερραϊκός είχε τις ευκαιρίες, η Κέρκυρα τα γκολ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έφυγε αλώβητη από τις Σέρρες (0-2) παραμένοντας στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.
Η πρώτη αντίδραση του Πανσερραϊκού ήρθε δευτερόλεπτα πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια (45+)για την ανάπαυλα όταν ο Παπάζογλου αφύλακτος και από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου οι Σερραίοι βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση αλλά μέσα στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά “κατάφεραν” να χάσουν τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Στο 50΄ όταν από κεφαλιά του Παπάζογλου έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή ο Κοντοδήμος, στο 51΄ με νέα κεφαλιά του Γεωργιάδη που μπλόκαρε ο Κωνσταντόπουλος και στο 59' όταν και πάλι ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Σουμπίνιο.
Στην συνέχεια ήρθε να εφαρμοστεί “ο νόμος του ποδοσφαίρου” με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν στο 88' στην αντεπίθεση και τον Ηλία Ιωάννου να σημειώνει το τελικό 0-2.