Ο Δημήτρης Κοιλιάρας, μετά από έναν μάλλον "άγονο" στη Νέα Σμύρνη, επιστρέφει στον Εργοτέλη ψάχνοντας χώρο και χρόνο στην ενδεκάδα.
Αμέσως μετά το αίσιο τέλος των επαφών Εργοτέλη-Πανιώνιου, ο νεαρός χαφ προέβη στην εξής δήλωση: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε και στους ανθρώπους που με αγάπησαν πραγματικά και αγαπώ και εγώ. Θα προσπαθήσω να δώσω όλα όσα μπορώ και κάτι παραπάνω για να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ".
Ο Κοιλιάρας είναι γέννημα-θρέμμα του Εργοτέλη, στον οποίο ανήκε από την περίοδο 2002-03 μέχρι το καλοκαίρι του 2008. Πέρσι με τα κυανέρυθρα του Πανιώνιου έπαιξε σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, 2 κυπέλλου και 2 ευρωπαϊκά (INTERTOTO).