Θορυβημένος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου με την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στον πρώτο της φετινό φιλικό αγώνα. Ο Σερραίος τεχνικός του ΟΦΗ αναγνώρισε την κόπωση των παικτών του από τις συνεχείς σκληρές προπονήσεις, όμως καυτηρίασε την επιπολαιότητα που παρουσίασε η ομάδα του κάτι που πρέπει να βελτιώσει στη συνέχεια.
Η εικόνα του ΟΦΗ επίσης έδειξε πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για την πραγματοποίηση τουλάχιστον μιας ακόμα μετεγγραφής για την αριστερή μεσοεπιθετική πλευρά. Η υπόθεση του Ζντάβκο Πόποβιτς έχει αρχίσει να παίρνει πλέον ανησυχητικές για τον ΟΦΗ διαστάσεις και όσο περνούν οι ημέρες και δεν υπάρχει συμφωνία, τόσο και απομακρύνεται ο παίκτης από τον Όμιλο. Ο Νίκος Μαχλάς δεν έχει σταματήσει να είναι σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, η οποία από την πλευρά της θέλει να πάρει ο παίκτης τα χρήματα που του οφείλονται από την περσινή χρονιά και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Μπορεί ο Κροάτης να είναι ο διακαής πόθος προπονητή και διοικούντων, όμως όσο περνούν οι ημέρες και προχωρά η συνεργασία χωρίς να υπάρχει εξέλιξη στο θέμα, εξετάζουν και τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν. Στις επόμενες ημέρες και αφού ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα με την έκδοση των ταξιδιωτικών του εγγράφων, θα βρεθεί στο Καρπενήσι και ο Γιακούμπου για τον οποίο η αρχική εικόνα και εισήγηση του Χατζηνικολάου είναι θετική.
Τα νούμερα στις φανέλες
Έγιναν γνωστοί οι αριθμοί που θα έχουν στο νέο πρωτάθλημα οι παίκτες του Ο.Φ.Η. Από τους νεοαποκτηθέντες ο Μπαρτζώκας θα έχει το 79, ο Βερόν το 1, ο Αμπράμοβιτς το 99, ο Λιαπάκης το 6, ο Ψωμάς το 22. Τα υπόλοιπα νούμερα που θα έχουν οι παίκτες του Ο.Φ.Η. είναι: 18. Βεζυρίδης. 33. Κασμερίδης, 7. Ζορμπάς, 5. Σταυρακάκης, 8. Πίτσος, 9. Μανούσος, 10. Αγρίτης, 11. Περογαμβράκης, 94. Καρακατσάνης, 16. Κάλαϊτζιτς, 21. Κοκκινάκης, 26. Κιάσσος, 28. Μπούρμπος, 32. Χαραλαμπάκης, 77. Βλόνταρτσικ, 93. Μπερτίν και 4. Μονιάκης.