«Για εμάς αλλά κυρίως για τους παίκτες μου τα ματς με μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός αποτελούν ένα σημαντικό κίνητρο» επισήμανε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου πριν το σημερινό παιχνίδι με τους «πράσινους» στο Παγκρήτιο (7 μ.μ. Novasports 1) ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου.
Με σύστημα 4-4-1-1
Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό και το μοναδικό πρόβλημα για τον Ν. Καραγεωργίου έχει να κάνει με τον Π. Κορδονούρη που κουβαλάει ποινή μίας αγωνιστικής από το περσινό πρωτάθλημα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης επέλεξε 20 συνολικά ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση με τους «πράσινους» που είναι οι εξής: Δασκαλάκης, Πότζα, Μπερτόσα, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Τσεσνάουσκις, Ρομάνο, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας Δ., Μπούντιμιρ, Βίσιο, Γελαδάρης, Λεάλ, Τζούνιορ, Ορφανός, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Ρουμπάκης και Σιάκκας. Όσον αφορά στο σύστημα που θα παρατάξει κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ν. Καραγεωργίου αυτό θα είναι το 4-4-1-1 με τον Πότζα κάτω από τα δοκάρια, τον Γιαλούση στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Βίσιο στο αριστερό και τους Σασιασβίλι και Χίμπλιγκερ στα στόπερ. Από εκεί και πέρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Μπέτο και Τζούνιορ, δεξί χαφ θα είναι ο Τσεσνάουσκις, αριστερό ο Δημ. Κοιλιάρας με αουτσάιντερ τον Γελαδάρη, ενώ ο Ρομάνο θα έχει έναν ρόλο κρυφού επιθετικού πίσω από τον Μπούντιμιρ που θα είναι μόνος του στην κορυφή της επιθετικής γραμμής του Εργοτέλη.
«Ελάτε νωρίς στο γήπεδο»
Από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης κ. Γιάννη Δασκαλάκη στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου έγινε και μια τελευταία ενημέρωση προς τους φιλάθλους για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να πάρουν εισιτήριο για το σημερινό ματς. «Όποιος φίλαθλος θέλει μπορεί να έρθει με την αστυνομική του ταυτότητα, το διαβατήριο, ή το δίπλωμα του να προμηθευτεί ηλεκτρονικό εισιτήριο. Δεν είναι υποχρεωτική η κάρτα φιλάθλου. Ζητάμε όμως από τους φιλάθλους να έρθουν πιο νωρίς στο γήπεδο γιατί το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι ένα νέο σύστημα και υπάρχει μια περίπτωση να ταλαιπωρηθούν αν έρθουν κοντά στις 7» επισήμανε ο Γ. Δασκαλάκης που σε ό,τι έχει να κάνει με την κίνηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε πως «η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Πιστεύω ότι θα υπάρξει ρεκόρ εισιτηρίων σε σχέση με το περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο».