ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Τρέξιμο και γεμάτες τσέπες στον Εργοτέλη

30/09/2009 529 digitalcrete.gr

Έναν τομέα στον οποίο δίνει πάρα πολύ μεγάλο βάρος ο Νίκος Καραγεωργίου, καθώς θεωρεί –και όχι άδικα- ότι η καλή φυσική κατάσταση των παικτών του, μπορεί να είναι το μεγάλο όπλο του Εργοτέλη τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Έτσι λοιπόν μετά από αρκετά χιλιόμετρα τρέξιμο περιμετρικά του βοηθητικού γηπέδου του Παγκρητίου σταδίου, ακολούθησαν και άλλες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Και σήμερα ο Ζόλτ Πόζα γυμνάσθηκε μόνος του, καθώς οι ενοχλήσεις που έχει στο ισχίο συνεχίζονται.

Την Πέμπτη που θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις, καθώς αύριο έχει δοθεί στους παίκτες ρεπό, θα φανεί αν θα μπορεί ο Ούγγρος τερματοφύλακας να υπολογίζεται από τον προπονητή του. Η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να είναι και η ουσιαστική έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στην Αρκαδία, καθώς η πρωϊνή αναμένεται και πάλι να αφιερωθεί στη φυσική κατάσταση.

Τότε θα φανεί επίσης και αν θα μπορεί να υπολογίζεται και ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, που ναι μεν θα προπονηθεί κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά αν συνεχισθούν οι ενοχλήσεις που έχει στη μέση θα κάνει θεραπεία. Στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Καραγεωργίου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γκεόργκι Σασιασβίλι ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής με την οποία ήταν τιμωρημένος, στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Εκτός όμως από τρέξιμο και ασκήσεις η ημέρα για τους παίκτες του Εργοτέλη είχε και την ευχάριστη είδηση του έξτρα πριμ 15 χιλιάδων ευρώ που θα λάβουν για τη νίκη τους κόντρα στον Πανθρακικό. Η εντυπωσιακή παρουσία του Εργοτέλη στην επανάληψη που έφερε τη μεγάλη νίκη, αλλά κυρίως οι τρεις βαθμοί που κατακτήθηκαν, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος συνεπής στη… συνήθειά του όταν τον ικανοποιούν οι ποδοσφαιριστές του, τους ανακοίνωσε το πριμ.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.