Η αμυντική προσήλωση των παικτών του έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι με την Αρμάνι κατά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Στο πρώτο ημίχρονο επιτεθήκαμε στη ζώνη τους, αλλά δεν αποδώσαμε καλά. Είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε στο μέλλον. Αμυντικά ήμασταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στην επίθεση θέλουμε βελτίωση, γιατί δεν διαβάσαμε σωστά κάποιες καταστάσεις στο πέντε εναντίον πέντε.
Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο Μιλάνο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ειλικρινά, είναι κάτι που σέβομαι πάρα πολύ. Τους σέβομαι απίστευτα για αυτό που έκαναν. Επίσης, θα ήθελα να πω μπράβο στους παίκτες, που κατάλαβαν πως πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι".
O Στράτος Περπέρογλου συμπλήρωσε: "Για 30-35 λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε δυνατά και σε γενικές γραμμές κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Σίγουρα η Αρμάνι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Πιέσαμε από την αρχή και τα καταφέραμε. Όταν παίζεις, δεν σκέφτεσαι ποιον έχεις αντίπαλο. Σίγουρα είμαστε φίλοι με τους Φώτση και Νίκολας, αλλά στο γήπεδο προσπαθείς να κάνεις ό,τι καλύτερο για την ομάδα σου. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια".
Τέλος, ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού Ντέιβιντ Λόγκαν είπε: "Πάντα είναι καλό να νικάς εκτός έδρας. Η Αρμάνι είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς βγήκαμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι κι αγωνιστήκαμε δυνατά. Οποιαδήποτε στιγμή μου έδινε την ευκαιρία ο κόουτς θα ήμουν έτοιμος. Έχουμε πολύ καλή αμυντικά ομάδα και εκεί βασιστήκαμε".