Παναθηναϊκός - Ικαρος 92-70

Δημοσίευση: 14/04/2011 11:04
Συντάκτης: digitalcrete.gr
171 προβολές

Θέαμα κι εύκολη νίκη Ακόμα και τα... λιοντάρια βαριούνται συνέχεια την ίδια... τροφή. Είναι εκνευριστικό πια αλλά ένα ακόμα παιχνίδι του Παναθηναϊκού είχε την μορφή του "λιοντάρια-χριστιανοί", καθώς η επικράτηση επί του Ικάρου με 92-70 ήρθε απίστευτα πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Ετσι κρίθηκε

Το 14-2 του 5', με τον Διαμαντίδη στον πάγκο, και το 32-10 του 10’ με τον "3D" απλά να συμμετέχει καταδεικνύει τι είδαμε σε αυτό τον αγώνα. Το ημίχρονο τελείωσε 53-28, με τον Παναθηναϊκό να μην παίζει στο κόκκινο, αλλά να προσφέρει πολύ όμορφο θέαμα χάρις κυρίως στην διάθεση των Καλάθη-Φώτση να τρέξουν.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επίσης μία προπόνηση με τη διαφορά ότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν κάποιες στιγμές (56-35, 68-48 στο 28’) πριν χρεωθεί με τεχνική ποινή ο Τουντζιαράκης και αποκατασταθεί η τάξη.

Το αστέρι

Το δίδυμο του Καλάθη με τον Φώτση κράτησαν τον κόσμο σε εγρήγορση.

Απογοήτευση

Η εικόνα του Ικάρου στο πρώτο δεκάλεπτο. Είναι μία ομάδα μαχητική που τα παράτησε πριν παίξει.

Σχόλιo

Δεν υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα από ένα τέτοιο παιχνίδι για καμία από τις δύο ομάδες. Εκτός αν ο Παναθηναϊκός επιλέξει έναν πολύ γρήγορο ρυθμό κόντρα στον Ολυμπιακό όπως έκανε, χάρις στον Ίκαρο την Τετάρτη.

Tα δεκάλεπτα: 32-10, 53-28, 73-48, 92-70.