Άστραψε και βρόντηξε η Βόσσου στα περί σιτεμένων μπεμπέκων

Δημοσίευση: 24/10/2011 12:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
179 προβολές

Τα "καρφιά" για το lead in που τους δίνει η Νικολέττα Ράλλη, τα χαμηλά νούμερα του Μίλα και ο εξαφανισμένος Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Ντέπυ Γκολεμά σε συνέντευξή της είχε σχολιάσει την εκπομπή Μίλα στην οποία συμμετέχει και η Σοφία Βόσσου.

"Αν η συγκεκριμένη κυρία είχε αυτοσεβασμό, δεν θα μίλαγε. Αυτό το σχόλιο προσβάλλει όλες τις γυναίκες της τηλεόρασης. Από πότε η κάθε κυρία που θα ήθελε πάρα πολύ να είναι στην τηλεόραση- κι αυτό απέδειξε στο παρελθόν, που με την πρώτη πρόταση που της έγινε συμμετείχε σε εκπομπή- έχει το δικαίωμα να προσβάλλει;

Αυτός δεν είναι λόγος τηλεκριτικού. Ο τηλεκριτικός χειρίζεται τη γλώσσα διαφορετικά. Δεν ασχολείται με τις ηλικίες των παρουσιαστών", είπε στο Έθνος της Κυριακής.

Για τη... γυναικοπαρέα παρέα του Μίλα (Τ. Στεφανίδου, Σ. Μπαλτζή, Τ. Αγοράκη, Μ. Σταματέρη) είπε τα καλύτερα λόγια.

"Είναι απίστευτη η επικοινωνία που είχαμε. Δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα επικοινωνίας. Τα πάμε άψογα με τα κορίτσια" ενώ για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης απάντησε: "Ήταν ικανοποιητικά την πρώτη εβδομάδα.

Άρχισαν να μην πηγαίνουν καλά από τη στιγμή που ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη και παραλαμβάνει ο Μουτσινάς πολύ μεγαλύτερα νούμερα σε σχέση με αυτά που παίρνουμε εμείς".

Η ίδια τόνισε πως δε γνωρίζει αν θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή. "Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Προχωράμε κανονικά όπως είμαστε", σημείωσε.

Όσο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο δήλωσε πως έχει να μιλήσει μαζί του ένα χρόνο: "Με στενοχωρεί πολύ αυτό. Θέλω να είναι μόνο καλά.

Εάν θέλει ο ίδιος αυτό το διάστημα να είναι κλεισμένος στον εαυτό του, το έχει ανάγκη αυτό. Δεν αφορά στη σχέση μας αυτό".