ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Beyonce: Ο άντρας μου βρωμάει

30/09/2011 225 digitalcrete.gr
H εγκυμοσύνη της 30χρονης σταρ εξελίσσεται απολύτως ομαλά. Μετά το παγωτό με κέτσαπ(!), το οποίο λιγουρεύεται, της μυρίζει άσχημα και το άρωμα του συζύγου της.

Κατά τη διάρκεια της προώθησης του αρώματός της ονόματι "Pulse" στον Καναδά, η Beyonce μίλησε για το αγαπημένο της θέμα τελευταία, την εγκυμοσύνη της.

Η σύζυγος του Jay-Z "έδωσε" στεγνά τον διάσημο καλλιτέχνη υποστηρίζοντας ότι το άρωμά του, το οποίο κάποτε λάτρευε, της μυρίζει πλέον άσχημα. "Μυρίζω τα πάντα. Αν κάτι μυρίζει άσχημα, αποκλείεται να μου ξεφύγει...", δήλωσε η Beyonce σε Καναδούς δημοσιογράφους.

Τώρα, αυτό είναι αλήθεια, ή απλά η Beyonce πατά επί πτωμάτων (και λοιπών αρωμάτων), προσπαθώντας να προωθήσει το δικό της;

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.