ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Daniel Craig: Οι αδερφές Kardashian είναι απίστευτα ηλίθιες

01/12/2011 148 digitalcrete.gr
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ο "James Bond" είπε τη γνώμη του για τους celebrities που ξεπουλάνε την προσωπική τους ζωή στα media.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Daniel Craig χαρακτήρισε ηλίθιους όσους ξεπουλάνε τον ιδιωτικό τους βίο στα media και ύστερα έχουν την απαίτηση να τους σεβαστούν, ουσιαστικά ζητώντας την πίσω.

Ο Craig δικαιούται να μιλά, καθώς ο γάμος του με την Rachel Weisz αυτό το καλοκαίρι ΔΕΝ έγινε πρώτο θέμα στα σκανδαλοθηρικά έντυπα.

Ο ηθοποιός μίλησε και με παραδείγματα (βλέπε αδερφές Kardashian): "Δεν είναι θέμα φόβου το να λες δημοσίως τι συμβαίνει στο 'σπίτι' σου.

Είναι θέμα ότι αφού το κάνεις, το έχεις χάσει και δεν μπορείς να το πάρεις πίσω. Πάρε παράδειγμα τις Kardashians. Αξίζουν εκατομμύρια δολάρια.

Τις βλέπει λοιπόν κάποιος και σκέφτεται ότι αν βγω κι εγώ και φερθώ σαν απίστευτα ηλίθιος στην τηλεόραση, θα με πληρώνουν εκατομμύρια".

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.