Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Μαχαιρίτσας από Βίσση και Τερζή

Δημοσίευση: 14/12/2012 02:12
Συντάκτης: archived
204 προβολές

Δημόσια συγγνώμη από τον Πασχάλη Τερζή και την Άννα Βίσση ζήτησε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σχετικά με δηλώσεις που είχε κάνει για τους συγκεκριμένους τραγουδιστές πριν από μερικούς μήνες.

Ο καλλιτέχνης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Fthis έκανε λόγο για παρερμηνεία των λεγομένων του. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει "ο Πασχάλης Τερζής θα μπορούσε να πει τραγουδάρες, αλλά δεν είχε κάνει καλή επιλογή τραγουδιών" και πως "ο κόσμος δεν θέλει άλλη Άννα Βίσση".

ν βγάλεις ένα και ή προσθέσεις ένα δεν, ξέρεις πόση μεγάλη διαφορά έχει το μου αρέσει ή δεν μου αρέσει; Για να είναι κάποιος όνομα σε ένα χώρο τόσα χρόνια δεν είναι τυχαίο. Πόσο μάλλον αν είναι το νούμερο ένα", τόνισε.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι "δεν θέλω να κολακέψω ούτε να γλείψω κανέναν, αλλά παράλληλα δεν θέλω να δημιουργώ λάθος εντυπώσεις και να πληγώνω ανθρώπους που δεν πρέπει. Αν είπα κάτι το οποίο παρερμηνεύτηκε ζητάω δημόσια συγγνώμη. Έτσι για ξεκαθαρίζουν τα πράγματα".

"Ζητάω συγγνώμη και από τη Βίσση, και από τον Τερτζή και από τον Χαρούλη που είναι και φίλος μου", κατέληξε.