Ελεονώρα Μελέτη: Χωρίς σεξ δεν πάει μπροστά η κοινωνία

Δημοσίευση: 08/09/2011 03:09
Συντάκτης: digitalcrete.gr
161 προβολές

Πιο σέξι από ποτέ φωτογραφήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη για το περιοδικό Celebrity. Με νέο look αφού έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, η Ελεονώρα δήλωσε πως ψάχνει τον άνδρα με τον οποίο θα ζήσει μέχρι το τέλος της ζωής της.

"Εγώ που είμαι τόσο δύσπιστη με τους γάμους, τα πανηγύρια, τα νταούλια και τους αιώνιους έρωτες, θέλω πραγματικά πολύ να βρω τον άντρα με τον οποίο θα πορευτώ μέχρι το τέλος της ζωής μου. Δεν έχω πει σε κάποιον ότι πεθαίνω για εκείνον. Αγαπάω, δεν σέρνομαι.

Όταν αγαπάς τον άλλον και δεν αγαπάς τον εαυτό σου, είσαι ικανός να κάνεις πολλά... Σίγουρα έχω άμυνες. Δεν ξέρω αν δίνομαι ολοκληρωτικά, αλλά σίγουρα δεν εξαρτώμαι", είπε.

"Το σεξ είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν γίνεται να υπάρχει σχέση χωρίς σεξ. Θα προτιμούσα φυσικά μια τέλεια μετρημένη σχέση με τέλειο σεξ. Χωρίς σεξ δεν πάει μπροστά η κοινωνία", συμπλήρωσε.

Για το μέλλον της στην τηλεόραση είπε η παρουσιάστρια: "Η τηλεόραση δεν χρειάζεται κανένα μας. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Αντικαταστάτες υπάρχουν ήδη έτοιμοι. Η τηλεόραση απλώς ανακυκλώνει.

Εγώ τη χρειάζομαι περισσότερο γιατί είναι ένα μέσο που λατρεύω από μικρή. Αν καταλήξω να πιστεύω ότι η τηλεόραση με χρειάζεται, πάρτε ένα καφάσι ντομάτες και αρχίστε να μου τις πετάτε. Θα καθίσω να τις φάω".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{mosimage}