Ο Άγγλος καλλιτέχνης και ορκισμένος εχθρός της "βασίλισσας της ποπ" έδωσε ρεσιτάλ σε συνέντευξή του στην αυστραλιανή τηλεόραση.
"Γιατί είναι ένας τέτοιος εφιάλτης; Λυπάμαι, αλλά η καριέρα της έχει τελειωσει. Η τουρνέ της ήταν μια καταστροφή", δήλωσε -μάλλον με χαρά- ο 65χρονος Elton John σε show της αυστραλιανής τηλεόρασης που μισεί τη Madonna -προφανώς- περισσότερο από οτιδήποτε.

Κατά τ' άλλα, το παρασκήνιο επιτάσσει ότι η συγκεκριμένη έκρηξη του μουσικού οφείλεται σε αρνητικά σχόλια της Madonna κατά της Lady Gaga που τυγχάνει να είναι προσωπική του φίλη. Ε, ποιος είδε τον John και δεν τον φοβήθηκε.
"Αν η Madonna είχε λίγο μυαλό, θα έμενε μακριά από τη dance μουσική και θα έγραφε pop τραγούδια. Αλλά όχι, επέμενε να δοκιμάσει και να δείξει ότι μοιάζει με stripper σε λούνα παρκ", ολοκλήρωσε τον κόλαφο ο Elton John.
Θα μπει άραγε στον κόπο να απαντήσει η Madonna;