Φοίβος: Με πειράζει που οι φίλοι μου με λένε τσιφτετελά
«Tο όνειρό μου ήταν να ασχοληθώ με την μουσική. Όμως, ήθελα να γίνω ο ντράμερ ενός συγκροτήματος και τελικά το όνειρό μου δεν το έκανα πράξη. (...) Δεν άκουγα ελληνική μουσική. Ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν γελοίους και κατάπτυστους όσους άκουγαν. Τώρα δυστυχώς οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν και με λένε τσιφτετελά».
Αυτό δήλωσε -μεταξύ άλλων- στον Real FΜ o Φοίβος. Προσθέτοντας πως «Πέρασα στη νομική, είχα και έτοιμο γραφείο αφού ο πατέρας μου είναι δικηγόρος. Όμως εγώ αγαπούσα τη μουσική (...) Με τον διπλανό μου στο σχολείο και καλύτερό μου φίλο, τον Σωτήρη, ήμασταν τα φαβορί των Αναβρύτων. Καθόμασταν στο πρώτο θρανίο, είχαμε μακριά μαλλιά, διαβάζαμε πολύ και είχαμε ένα συγκρότημα. Στο τέλος αποφασίσαμε να πάμε στην Αμερική, να δουλέψουμε σε fast food και να μας βρει ένας παραγωγός».
Τέλος, ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε πως δεν ξανακούει τα τραγούδια που γράφει και πως δεν τον νοιάζει η υστεροφημία του «Δεν ξανακούω τα τραγούδια μου, τι νόημα θα είχε αυτό; (...) Πιο σημαντικό για μένα είναι ένα τραγούδι μου να γίνει μεγάλη εμπορική επιτυχία. Δεν με νοιάζει η υστεροφημία. Εγώ άκουγα μια ζωή εμπορική μουσική. Ακούω μουσική για να διασκεδάσω. Δεν ακούω μουσική για να πω ότι κάνω πολιτισμό».
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
