Καλυβάτσης: Δεν αισθάνομαι παιδί της τηλεόρασης

Δημοσίευση: 09/08/2011 01:08
Συντάκτης: digitalcrete.gr
157 προβολές

Για το αν του έλειψε φέτος η τηλεόραση μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που δηλώνει ότι ''δεν αισθάνεται παιδί της τηλεόρασης".

"Θέλω να μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράζομαι. Φέτος με το θέατρο δεν μου έλειψε η τηλεόραση. Αντιθέτως, οι 5 μέρες παράστασης μου γέμιζαν περισσότερο την ψυχή από το να περιμένω την άλλη μέρα τα ξημερώματα τα νούμερα που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν καμία σημασία. Γιατί, όταν κάποια πράγματα είναι πιο ανατρεπτικά δεν μπορούν να κάνουν νούμερα στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται διαφορετικά και τα βλέπουν. Πώς θα μετρήσεις αυτούς τους ανθρώπους;", είπε μιλώντας στο ένθετο "Radar!" του Έθνους της Κυριακής.

Για την σχέση του και το ενδεχόμενο ενός γάμου, ξεκαθάρισε, πως δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, πάντως η σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη είναι σε πολύ καλή φάση.

"Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, είμαι μονόχνοτος και περίεργος. Επειδή στη ζωή βαδίζω με την καρδιά μου, μπορώ να σου πω ότι είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι καλά. Αισθάνομαι όμορφα".

"Είμαι πολύ μικρός ακόμα για κάτι τέτοιο. Στη ζωή μου δεν έχω κανόνες, δεν υπάρχουν στερεότυπα. Και όταν με πιέζουν για κάτι, θα κάνω το αντίθετο!", είπε για το γάμο.