Μία από τις πιο φρέσκιες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την μικρή, αλλά έντονη εμπειρία της στην TV.
"Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στο ξεκίνημά μου σχετίζονται περισσότερο με την προσαρμογή μου στους ρυθμούς της τηλεόρασης. Έπεσα κατευθείαν στα 'βαθιά', μπαίνοντας σε μία live εκπομπή και για μένα ήταν μεγάλη πρόκληση, αλλά και ρίσκο το ότι από τη μια μέρα στην άλλη είχα ουσιαστικό ρόλο σε μια επιτυχημένη εκπομπή" λέει η Κατερίνα Σπυροπούλου, η νεαρή παρουσιάστρια στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Μες στην Καλή Χαρά".

"Όλα θέλουν τον χρόνος τους γι΄αυτό και ήμουν παγωμένη στις πρώτες εκπομπές. Πλέον, κάνουμε παρέα με τα παιδιά κι εκτός τηλεόρασης"
Μία από τις πιο φρέσκιες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης τονίζει ότι η τηλεόραση είναι 100% αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και ότι κάθε Σαββατοκύριακο ανυπομονεί να πάει στην εκπομπή. "Όλα θέλουν τον χρόνος τους" υποστηρίζει "γι΄αυτό και ήμουν παγωμένη στις πρώτες εκπομπές. Πλέον, κάνουμε παρέα με τα παιδιά κι εκτός τηλεόρασης".
Όσον αφορά τηην πολυσχολιασμένη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού δηλώνει: "Με την Ναταλία δεν έχουμε καμία κόντρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συγκρίνω τον εαυτό μου με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης που 'κουβαλάει' στην πλάτη του 20 χρόνια καριέρας, ούτε να τον κοντράρω".

"Δεν θα μπορούσα ποτέ να συγκρίνω τον εαυτό μου με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης που 'κουβαλάει' στην πλάτη του 20 χρόνια καριέρας"
Σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκγη και αν είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζει απάντησε: "Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα, γι' αυτό και την σέβομαι, την εκτιμώ και την θαυμάζω απεριόριστα... Είναι άψογη επαγγελματίας και θεωρώ ότι η επιτυχία της έγκειται στο ότι είναι αυθεντική, δηλαδή είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες".
Η Κατερίνα Σπυροπούλου δήλωσε ακόμα στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly" ότι δεν είναι έτοιμη, ούτε έχει την εμπειρία να κάνει δική της εκπομπή, ενώ όσον αφορά στον αυθορμητισμό που την διακρίνει πιστεύει ότι η ειλικρίνεια τελικά εκτιμάται και έτσι έχει μάθει να λειτουργεί στη ζωή της.