Νομικού: Γιατί να κάνω κοινή φωτογράφιση με τον Χολίδη;

Δημοσίευση: 19/03/2013 12:03
Συντάκτης: archived
204 προβολές

Στο πάνελ του 'Μες στην Καλή Χαρά" βρέθηκε την Κυριακή (17/3) η Δούκισσα Νομικού και έβαλε ένα τέλος στις φήμες σχετικά με τα σύννεφα πάνω από την σχέση της με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη.

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Δούκισσα Νομικού το πρωί της Κυριακής (17/3) στο 'Μες Στην Καλή Χαρά' και η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το κατά πόσο επηρεάζουν την παρουσιάστρια τα δημοσιεύματα σχετικά με τα προβλήματα(;) στη σχέση της.

"Δεν μου έχουν φερθεί άσχημα οι δημοσιογράφοι ούτε έχουν πει για μένα κάτι φοβερό. Τώρα όταν ακούς ότι χωρίζεις ενώ δεν χωρίζεις, ότι είσαι έγκυος ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Δεν με ενοχλεί.

Δεν μου τη σπάει όταν λένε ότι χωρίζω. Τι κακό μπορεί να μου κάνουν δηλαδή αν πουν ότι χωρίζω. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου ξέρουν ότι είμαι καλά. Γελάω πολλές φορές όταν τα διαβάζω", τόνισε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

"Δεν μου τη σπάει όταν λένε ότι χωρίζω. Τι κακό μπορεί να μου κάνουν δηλαδή αν πουν ότι χωρίζω"

Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε 'φαύλο κύκλο' το να απαντά και να μιλά για την προσωπική της ζωή, ενώ απάντησε με νόημα και στην ερώτηση για το αν θα έκανε κοινή φωτογράφηση με τον Χρήστο Χολίδη.

"Δεν θα έκανα κοινή φωτογράφηση με τον Χρήστο. Έκανα πρόσφατα μία με την μητέρα μου που ήταν και πολύ ωραία. Δεν βρίσκω το λόγο, δεν είμαστε και παντρεμένοι. Δεν είμαι προετοιμασμένη για ένα παιδί και δεν θα μου τύχαινε. Τα παιδιά δεν τυχαίνουν έτσι απλά. Προσέχεις και δεν τυχαίνουν", είπε σχετικά.

"Δεν θα έκανα κοινή φωτογράφηση με τον Χρήστο. Έκανα πρόσφατα μία με την μητέρα μου που ήταν και πολύ ωραία"

Τελικά, τα σύννεφα υπάρχουν, υπήρχαν, τι ακριβώς γίνεται;