Νομικού: Το γερό στομάχι που θέλει η TV

Δημοσίευση: 25/01/2013 10:01
Συντάκτης: archived
242 προβολές

Η νικήτρια στο διαγωνισμό Onewoman 2012 που διεξήγαγε το Oneman, Δούκισσα Νομικού, ήταν η τρίτη προσκεκλημένη στη live συζήτηση μετά από τη Νικολέττα Ράλλη και την Όλγα Φαρμάκη. Διάβασε τα κυριότερα σημεία του live chat.

Τα μηνύματα και τα tweets έπεσαν βροχή και αφορούσαν κατά κύριο λόγο την προσωπική της ζωή.

Η Δούκισσα αποκάλυψε πως αυτό που θέλει από τον σύντροφό της είναι πολλή αγάπη, περιποίηση, φροντίδα, σεβασμό και ειλικρίνεια. Τόνισε δε, πως όσο και να της άρεσε κάποιος ποτέ δε θα γινόταν τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Αυτό που έχει μάθει από την οικογένειά της και μάλιστα από νεαρή ηλικία είναι να "είμαι αληθινή, να πατάω γερά στο έδαφος και να μην κάνω στους άλλους αυτά που δεν θέλω να μου κάνουν".

Αγαπημένα τραγούδια του πατέρα της, Νίκου Νομικού, είναι αρκετά αλλά όπως ανέφερε έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία  στη "Δροσοσταλιά". Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ο πατέρας της έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να είναι μακριά από το χώρο του lifestyle. "Πλέον κάνει λίγες και επιλεκτικές εμφανίσεις. Είμαι σίγουρη όμως ότι η καψούρα ενός καλλιτέχνη για το τραγούδι, δεν τελειώνει ποτέ", τόνισε.

Όσον αφορά το αν έχει δεχτεί χυλόπιτα, μέχρι σήμερα δεν της έχει τύχει και αποκάλυψε το... μυστικό για αυτό. "Όταν φλερτάρω, περιμένω ο άντρας να κάνει την κίνηση. Αν δεν την κάνει, δεν θα την κάνω εγώ. Αυτός είναι ο λόγος-μυστικό που δεν με έχουν απορρίψει από την αρχή. Έχω όμως βιώσει μία απόρριψη στο τέλος μιας σχέσης".

Σχέση με μικρότερο δε θα έκανε, όπως αποκάλυψε, μια και της αρέσουν οι πιο ώριμοι άνδρες από εκείνη ενώ το καλύτερο πρωινό ξύπνημα είναι να της φέρει ο σύντροφός της πρωινό στο κρεβάτι.

Θαυμαστής που να την έφερε σε δύσκολη θέση υπήρξε πριν από ένα χρόνο όταν επί καθημερινής βάσεως ερχόταν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν και ήταν ιδιαίτερα επίμονος.

Τα τηλεοπτικά, Θέμος ή Περρής και το δίλημμα τηλεόραση ή μόντελινγκ

Από τις συνεργασίες της, ξεχωρίζει εκείνη στο "Just The Two Of Us" στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη και τη φετινή στο "Όλα μπάχαλο/Όλα 13" με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή. Όσο για το ποιον από τους δύο προτιμάει (Θέμο-Περρή), η Δούκισσα απάντησε... διπλωματικά. "Δε γίνεται και τους δύο; Είναι η πρώτη φορά που θέλω να έχω δύο άντρες ταυτόχρονα στη ζωή μου. Εκείνοι θέλουν;"

Στο δίλημμα τηλεόραση ή μόντελινγκ η Δούκισσα απάντησε τηλεόραση διότι "είναι ακόμα πιο δημιουργική και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις παρέα σε ανθρώπους που τώρα δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν έξω και να διασκεδάσουν. Γι' αυτό μου αρέσει και η ψυχαγωγία στην τηλεόραση".

Ωστόσο, για να δουλέψεις στην τηλεόραση πρέπει να έχεις γερό στομάχι υποστήριξε η Δούκισσα ώστε να μην επηρεαστείς από λόγια τρίτων ή παρεξηγήσεις. "Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος έτσι ώστε να απολαύσεις αυτό το πράγμα. Στην αρχή μπορεί να μην το απολάμβανα τόσο πολύ, αλλά πλέον έχω μάθει και το κάνω", ανέφερε.

Τι θα δούμε στο Dancing With The Stars

Σε ερώτηση για το τι θα αφήσει να αποκαλύψει το φόρεμά της στο κυριακάτικο live του Dancing With The Stars 3 (27/1), πλάτη, στήθος ή πόδια, η Δούκισσα απάντησε ότι δύο από τα τρία σημεία θα είναι πιο αποκαλυπτικά. "Θα δω πώς είναι και βλέπουμε μετά. Νομίζω πως θα είναι πολύ ωραία την Κυριακή, διότι το έχει επιμεληθεί όλο η Γκαλένα. Ξέρω πως είναι δύσκολο, διότι πρέπει να τεντώνεσαι και να κάνεις δύσκολες κινήσεις, αλλά θα τα καταφέρω", προσέθεσε.

Η ιστορία με τα cupcakes ένα χρόνο μετά

Στο σάλο που έγινε στα προηγούμενα Mad Walk όταν εμφανίστηκε με δύο cup cakes να καλύπτουν το μπούστο της η ίδια εξήγησε πως ακόμα και σήμερα δεν κατάλαβε το λόγο που έγινε τόσο μεγάλο θέμα προσθέτοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν το μετάνιωσε.

Beauty tips by Δούκισσα

Στα θέματα ομορφιάς, η Δούκισσα αποκάλυψε το τρίπτυχο που ακολουθεί στην καθημερινότητά της. "Ο καλός ύπνος, η σωστή διατροφή και μια ενυδατική κρέμα είναι τρία πολύ απλά πράγματα που μπορεί να χαρίσει μία γυναίκα στον εαυτό της για να είναι πιο όμορφη και πιο λαμπερή".

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέφερε επίσης πως γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα (αν και το τελευταίο δίμηνο το έχει αφήσει) ενώ προσπαθεί να ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή. Δεν έκρυψε μάλιστα ότι μελλοντικά αν δεν της αρέσει κάτι στην εξωτερική της εμφάνιση θα το αλλάξει.

Τα παιδικά της όνειρα και μελλοντικά της σχέδια

Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει η "δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά" ή ταμίας καθώς πίστευε ότι τα λεφτά της ταμειακής θα άνηκαν σε εκείνη. "Μετά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, διότι η θεία μου είναι οδοντίατρος. Στην πορεία φοβήθηκα τα αίματα και αποφάσισα να ασχοληθώ με τα οικονομικά, αλλά δουλεύω στην τηλεόραση".

Τέλος, για το 2013 αν και θεωρεί ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά για εκείνη ξεκίνησε πολύ καλά αφού αναδείχτηκε πρώτη στο διαγωνισμό της Onewoman, συμμετέχει σε ταινία και άλλα όμορφα πράγματα για τα οποία δε θέλησε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες. "Μακάρι να συνεχιστεί έτσι", κατέληξε.