ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε στο Facebook

20/05/2012 146 archived
Είναι πλέον γεγονός, ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής του Facebook παντρεύτηκε την επί χρόνια φίλη του Πρισίλα Τσαν και ανακοίνωσε το γάμο τους στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, αλλάζοντας το διαδικτυακό «στάτους» του.

Ο γάμος του 28χρονου δισεκατομμυριούχο τελέστηκε μια ημέρα μετά την ιστορική είσοδο του Facebook στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτι λιγότερο από εκατό καλεσμένοι, μέχρι τελευταία στιγμή νόμιζαν ότι είχαν προσκληθεί για την αποφοίτηση της μέλλουσας συζύγου του, ώσπου φτάνοντας στην αυλή του σπιτιού του Ζούκενμπεργκ ανακάλυψαν ότι πρόκειται για γάμο!

Η περίφημη αλλαγή στην «οικογενειακή κατάσταση» του Ζούκενμπεργκ, προκάλεσε περισσότερα από 410.000 «λάικ» , ενώ συνοδεύτηκε και από μια φωτογραφία των νεόνυμφων οι οποίοι ποζάρουν σε εξωτερικό χώρο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια όταν ο Ζούκερμπεργκ φοιτούσε στο Χάρβαρντ και η Τσαν στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο και είναι ζευγάρι εδώ και εννέα χρόνια..

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.