ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

O Σάκης Ρουβάς ως Διόνυσος στις Βάκχες του Ευρυπίδη

10/07/2013 400 archived
Ηταν η έκπληξη του θεατρικού καλοκαιριού και έκανε πολλούς να αντιδράσουν με περιέργεια αλλά και ειρωνεία. Και όμως ο Σάκης Ρουβάς, υποδυόμενος τον Διόνυσο στις Βάκχες του Ευρυπίδη άφησε άφωνους ακόμη και τους επικριτές του.

Χθες έγινε η γενική δοκιμή στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας (ως φόρος τιμής στον συγγραφέα) και το κοινό απόλαυσε την παράσταση σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη με την μεγάλη ηθοποιό του ελληνικού θεάτρου Ρούλα Πατεράκη να υποδύεται τον Τειρεσία. Ο Σάκης Ρουβάς κυριάρχησε στη σκηνή, ντυμένος στα λευκά, ενώ κάποια στιγμή έμεινε μόνο το λευκό κλασικό αντρικό εσώρουχο, απόλυτα απολλώνιος... Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στο Φεστιβάλ Φιλίππων, στις 13 και 14 Ιουλίου.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.