Ο ηθοποιός και μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας μοιράζεται τις διατροφικές του συνήθειες, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα σε ποιο φαγητό μπορεί να αντισταθεί και σε ποιο όχι.
Το φαγητό που δεν ήθελε να φάει με τίποτα μικρός, ήταν τα φασόλια, ενώ κάτι που δε λείπει ποτέ από το ψυγείο του είναι οι χυμοί. Το πρωινό του αποτελείται από αυγά, ομελέτα, τoστ και δημητριακά, ενώ όταν γυρίσει σπίτι παραγγέλνει ή φτιάχνει κάτι στα γρήγορα, όπως μια μακαρονάδα.
Όσο για το γλυκό στο οποίο ο Γιάννης δε μπορεί να αντισταθεί; "Γενικά δεν μου αρέσουν πολύ τα γλυκά. Αν έτρωγα γλυκό θα ήταν παγωτό, κρεμ μπρουλέ ή πανακότα. Η σοκολάτα με λιγώνει", απαντά. Μάλιστα, δε διστάζει να εξομολογηθεί και τις διατροφικές του παρασπονδίες, παραδεχόμενος πώς η τελευταία που έκανε είναι το να φάει 2,5 παγωτά.
Η σπεσιαλιτέ του στο μαγείρεμα είναι η πάστα "αλά Σπαλιάρα", κάτι που μάλλον θα προτιμούσε να σερβίρει και στο πρώτο του ραντεβού με μια κοπέλα, όπως αναφέρει. Παρόλαυτα, η αγαπημένη του κουζίνα δεν είναι η Ιταλική, αλλά η Ιαπωνική.