Παντρεύεται η Τζούλια Αλεξανδράτου

Δημοσίευση: 13/11/2010 01:11
Συντάκτης: digitalcrete.gr
675 προβολές

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Χρήστο Κουτάλα και ο γάμος σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου στον καθεδρικό ναό  Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο Τίμης Παρίσης που θα σχεδιάσει το νυφικό το οποίο πιθανότατα θα είναι στενό σε ροζ χρώμα και με μεγάλη ουρά.

Παράλληλα, θα νοικιάσουν και λιμουζίνα για να πάει η Τζούλια στην εκκλησία όπου θα έχει στρωθεί ένα κόκκινο χαλί.

Τη νύφη θα συνοδεύουν τέσσερα παρανυφάκια ενώ οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 200. Η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.