Δες τα δύο διάσημα ζευγάρια να... νυχτοπερπατούν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το Alegria.
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη και Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν την Τετάρτη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την επιτυχημένη παράσταση Alegria.
Ο Σάκης μετά τη συναυλία που έδωσε στη Λευκωσία επέστρεψε στην Αθήνα στο πλευρό της οικογένειάς του.

Στην Αθήνα βρίσκονται επίσης ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά τις πολυήμερες διακοπές τους. Το ζευγάρι μαζί με τον γιο τους, Γιάννη, παρέμειναν για 1,5 μήνα στην Τήνο όπου έχει βαπτιστεί εκεί ο γιος τους. Την ίδια μέρα με το ζεύγος Ρουβά-Ζυγούλη πήγαν να παρακολουθήσουν το Alegria.

Όσο για τα επαγγελματικά τους, από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι συσκέψεις για τα νέα στελέχη του "Πρωινό μου" με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου.
