Σιλά: Όταν η πραγματική ζωή ξεπερνά κάθε σενάριο τουρκικού σήριαλ

Δημοσίευση: 10/08/2012 09:08
Συντάκτης: archived
366 προβολές

Η Κανσού Ντερέ, η ηθοποιός που ενσαρκώνει τη Σιλά στην επιτυχημένη, ομώνυμη σειρά που προβάλλει καθημερινά το MEGA, δεν περνά και ιδιαίτερα καλά στην προσωπική της ζωή.

Το προσωπικό δράμα της Σιλά (Κανσού Ντερέ) έφερε στην επιφάνεια δημοσίευμα της Espresso, δράμα που κλήθηκε να ξεπεράσει τους τελευταίους μήνες.

Μπορεί τα πράγματα στο επαγγελματικό επίπεδο να της πηγαίνουν εξαιρετικά, στα προσωπικά της, όμως, η Τουρκάλα ηθοποιός υποφέρει εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με την Espresso, η Ντερέ είχε μακροχρόνια σχέση με τον επίσης ηθοποιό Κεμ Γιλμάζ, ο οποίος κατά τ' άλλα είναι πολυεκατομμυριούχος και χρηματοδοτεί ο ίδιος τις παραγωγές στις οποίες συμμετέχει.

Ο Γιλμάζ δεν είναι και το πρότυπο του πιστού συντρόφου, γι' αυτό κι οι δυο τους έχουν χωρίσει τρεις φορές μέσα σε 6 χρόνια σχέσης. Ο τελευταίος τους χωρισμός ήταν και ο χειρότερος, αφού η Ντερέ ανακάλυψε ότι ο Γιλμάζ την απάτησε με την καλύτερή της φίλη, με την οποία μάλιστα απέκτησε και παιδί!

Μετά από ένα πολύ οδυνηρό διάστημα μηνών, η Ντερέ κατάφερε τελευταία να ξαναπατήσει στα πόδια της και να ερωτευτεί τον γνωστό Τούρκο φωτογράφο Σεν Αϊντίν και να δώσει τέλος(;) σε αυτό το πραγματικά απίστευτο σενάριο που εκτυλίσσεται πάντα με την ίδια πρωταγωνίστρια, αλλά αυτή τη φορά στην πραγματική της ζωή.

Λέτε να το δούμε σύντομα και στη μικρή οθόνη;