Τα ακραία πράγματα που έχει ζήσει, το "Γεια", ο διπλός της ρόλος ως μητέρα και τραγουδίστρια αλλά και οι διατροφικές της συνήθειες. Τι δήλωσε η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Κύπρο.
Μιλώντας στην εκπομπή "Gia Mpanaki" του Mega Κύπρου, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα ακραία πράγματα που έζησε κατά τη διάρκεια της καριέρας της.
"Μέσα από τη μουσική έζησα πολύ έντονα συναισθήματα, πολύ έντονες στιγμές. Γνώρισα ανθρώπους και γεφυρώθηκαν χώρες. Έζησα και ακραία πράγματα, που δεν πίστευα ότι μπορούσαν να συμβούν, όπως στην απονομή στη Σταδίου.
Χαίρομαι που τα έζησα και δεν σου κρύβω πως κάθε φορά έχω έναν προβληματισμό ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Είναι λογικό μέσα στην πορεία όλων αυτών των χρόνων, που είναι και πολλά πια, να κάνεις και κάποιες λάθος επιλογές".
Όσο για την τελευταία της δουλειά με τίτλο "Άλλαξα", η ίδια δήλωσε πως από το "Γεια" είχε να νιώσει ότι υπάρχουν τόσα ωραία τραγούδια σε ένα album. "Αισθάνομαι ότι το "Άλλαξα" είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά. Από την εποχή του "Γεια" είχα να αισθανθώ πως έχει τόσα πολλά ωραία τραγούδια ένα album μου. Χαιρόμουν για αυτόν τον δίσκο, όταν κυκλοφόρησε. Κατά κάποιον τρόπο, αισθάνομαι ότι ενηλικιωθήκαμε με αυτόν τον δίσκο", ανέφερε.
"Από την εποχή του "Γεια" είχα να αισθανθώ πως έχει τόσα πολλά ωραία τραγούδια ένα album μου"
Για το ρόλο της μητέρας και της τραγούδιστριας η Δέσποινα είπε: "Παίρνω αγάπη και δίνω αγάπη. Κάνω όλα αυτά τα μικρά πράγματα που μου δίνουν ένα άλλο είδος χαράς. Τα δύο κομμάτια μου, αυτό της μαμάς και της καλλιτέχνιδας, συμπληρώνει το ένα το άλλο. Δεν θα μπορούσα να είμαι μόνο μαμά ή μόνο τραγουδίστρια".
Μπορεί να έχει καλλίγραμμο σώμα όμως η Δέσποινα παραδέχεται πως τρώει αρκετά "Είμαι πολύ λιχούδω. Αγαπάω το φαγητό και τις μυρωδιές του. Έχω πάρει 2 κιλά το καλοκαίρι. Όταν μπαίνω όμως στη διαδικασία της προετοιμασίας για τις δουλειές, ψιλοπροσέχω. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν τρώω, αλλά δεν θα φάω και ένα μπολ προφιτερόλ", κατέληξε.