7 άτομα συνελήφθησαν για μαστροπεία στα Χανιά - Αναζητείται ακόμη ένα

Δημοσίευση: 24/08/2012 03:08
Συντάκτης: archived
202 προβολές

Επτά άτομα συνελήφθησαν και ένα ακόμα αναζητείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, κατηγορούμενοι για μαστροπεία και για παράβαση νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων, κλοπή, άγρα πελατών και παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, πληροφορίες περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ότι στο κατάστημα «καφέ – μπαρ» ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού, αλλοδαπές εργαζόμενες εκδίδονται έναντι χρημάτων με θαμώνες του καταστήματος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε νυχτερινές ώρες σήμερα, διαπιστώθηκε ότι τρεις Ρουμάνες ηλικίας 20, 27 και 25 ετών βρίσκονταν εξωτερικά του καταστήματος ντυμένες προκλητικά και παρενοχλούσαν διερχόμενους άντρες με σκοπό να εισέλθουν στο κατάστημα και να δεχθούν υπηρεσίες εστίασης (κατανάλωση ποτών) και ερωτικές υπηρεσίες.

Επιπλέον προέκυψε ότι άλλες  τρεις Ρουμάνες, ηλικίας 24, 21 και 21 ετών, εργαζόμενες στο κατάστημα «καφέ – μπαρ», νωρίτερα είχαν προσεγγίσει 78χρονο ημεδαπό πελάτη του καταστήματος στον οποίο πρότειναν ερωτική συνεύρεση έναντι χρηματικής αμοιβής και αφού του απέσπασαν την προσοχή, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ!

Κατά την έρευνα βρέθηκαν, στην κατοχή ανωτέρω 21χρονης αλλοδαπής το χρηματικό ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ, και στο ταμείο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των διακοσίων ογδόντα ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Από την Αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε προέκυψε ότι η 25χρονη Χανιώτισσα, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και ο 39χρονος ιδιοκτήτης, κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία, προήγαγαν στην πορνεία τις ανωτέρω συλληφθείσες αλλοδαπές έναντι χρηματικής αμοιβής, τις οποίες είχαν προσλάβει και απασχολούσαν σαν σερβιτόρες, στερούμενες βιβλιαρίων υγείας και άδειας αρμόδιας Αρχής.

Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, απουσίαζε κατά τον  έλεγχο και αναζητείται.

Οι συλληφθείσες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.