Επεισόδια σε παρουσίαση βιβλίου στα Χανιά

Δημοσίευση: 09/01/2013 10:01
Συντάκτης: archived
227 προβολές

Περίπου 30 κουκουλοφόροι, φώναζαν συνθήματα, συνεπλάκησαν με τους παραβρισκόμενους ενώ δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν, εναντίων όλων, ακόμη και έναν πυροσβεστήρα.

Σοβαρά ήταν τα επεισόδια που εκτυλίχθησαν στη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου του επίτιμου αρχηγού ΓΕΣ, Στρατηγού Φ. Φραγκούλη σε αίθουσα φιλολογικού συλλόγου στα Χανιά, αφού 30 περίπου άτομα, κατάφεραν και έφτασαν μέχρι τον προθάλαμο της αίθουσας, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φειγ βολάν.

Στην προσπάθειά τους μάλιστα να εισέλθουν εντός του χώρου της παρουσίασης του βιβλίου, βρέθηκαν αντιμέτωποι με παραβρισκόμενους οι οποίοι θέλησαν να τους σταματήσουν, με αποτέλεσμα η αίθουσα να μετατραπεί, κυριολεκτικά σε πεδίο μάχης.

Οι άγνωστοι εισβολείς, χρησιμοποίησαν μάλιστα και έναν πυροσβεστήρα, ενώ φεύγοντας προκάλεσαν ζημιές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του κ. Φραγκούλη. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του βανδαλισμού κλειδωμένος μέσα στο όχημα βρισκόταν ο οδηγός του ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του σαν απλός στρατιώτης.

Αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι διασπάστηκαν στα στενά της παλιάς πόλης των Χανίων και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά.