Ψάχνουν τους δράστες που έκαναν... στάχτη τα σπίτια του Μπόμπολα

Δημοσίευση: 05/01/2013 11:01
Συντάκτης: archived
188 προβολές

Εκτεταμένες έρευνες έχουν ξεκινήσει από χθές κιόλας οι αρμόδιες αρχές για να εντοπίσουν τους δράστες που πυροβόλησαν και πυρπόλησαν τα σπίτια του Μπόμπολα στο χωριό Ασφένδου στα Σφακιά.

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο κατοικίες του γνωστού επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, στο Ασφένδου Σφακίων, με τις ενδείξεις να κάνουν λόγο για εμπρησμό και τις Αρχές να ερευνούν τους δράστες

Κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι, ότι δύο κατοικίες του κ. Μπόμπολα είχαν υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές. Όταν αυτό έγινε γνωστό σήμερα, είχαν ήδη περάσει μέρες, μιας και το συγκεκριμένο χωριό δεν κατοικείται.

Να σημειωθεί πως από την εμπρηστική ενέργεια δεν γλίτωσε ούτε το σπίτι του Αντιδημάρχου Σφακίων Μανούσου Χιωτάκη.

Ο ίδιος μέσω του Mega, μέρος του οποίου ελέγχει μετοχικά η οικογένειά του, υποστηρίζει ότι «η επίθεση αυτή
έχει προφανή στόχο την ελευθερία του Τύπου και την επιχειρηματικότητα», ενώ συμπληρώνει ότι «η εκτός ορίων βία εκτιμάται ότι στοχεύει στην κατατρομοκράτησή του και στη φίμωση των εντύπων της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε., που εκδίδει το "ΕΘΝΟΣ", το "ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" και την "ΗΜΕΡΗΣΙΑ"».