ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

3η ξενάγηση στην Κνωσό από την 1η Δημοτική Κοινότητα

05/03/2012 140 digitalcrete.gr

Η ξενάγηση που θα διαρκέσει περίπου  δύο ώρες είναι εθελοντική προσφορά του Σωματείου  Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης  και προσφέρεται στα πλαίσια συνεργασίας  του σωματείου με την 1η Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου, με στόχο οι πολίτες και οι επισκέπτες να γνωρίσουν την πόλη μας, το Ηράκλειο.  Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν επισκέψεις  στα Ενετικά Τείχη και τις Πύλες, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στις κρήνες και  παλιές εκκλησίες, στο Ιστορικό Μουσείο, στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στην Κνωσό.

Καλούμε τους πολίτες, που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν οπωσδήποτε συμμετοχή στα τηλέφωνα 2810390108 και 2810390114 μέχρι την Παρασκευή 09/03/2012 από τις 08.00π.μ. – 15.00 μ.μ. για την καλύτερη οργάνωση της ξενάγησης.

Η  ξενάγηση και η είσοδος στην Κνωσό είναι δωρεάν.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.