ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Αειφόρος διαχείριση του νερού σε αστικές περιοχές

03/10/2012 267 digitalcrete.gr

Η ραγδαία συγκέντρωση πληθυσμού στις μεσαίου μεγέθους και μεγάλες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, σε συνδυασμό με την οικονομική ανάπτυξη, διαφοροποιούν τις απαιτήσεις για την ορθή και βιώσιμη διαχείριση νερού. Αντίθετα η κλιματική αλλαγή, η οποία συντελείται, επηρεάζει δραματικά τη διαθεσιμότητα του πόσιμου και νερού για τους πληθυσμούς στις πόλεις και την ενδοχώρα.

Το κοινοτικό πρόγραμμα Life Plus «WATACLIC» προωθεί τη βιώσιμη διαχείριση νερού, προτείνοντας λύσεις και ανταλλάζοντας απόψεις και καλές πρακτικές σε ευρωπαϊκό και τοπικό επίπεδο.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.