Με 48ωρη απεργία, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, συγκεντρώσεις και πορείες, οι εργαζόμενοι και στα Χανιά θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο και τα νέα μέτρα.
Η συγκέντρωσή τους θα αρχίσει από τις 9 αύριο το πρωί έξω από τα Γραφεία της ΔΕΗ και η έναρξη της πορείας θα γίνει στις 9.30 π.μ. περίπου.
Στην πλατεία Αγοράς στις 10.30 το πρωί θα ξεκινήσει η συγκέντρωση που οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο και η ΑΔΕΔΥ".
ΟΤΑ
Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καλεί "όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ την Τρίτη 28 και την Τέταρτη 29 του Ιούνη" αλλά και στη συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς και τονίζει:
"Ολοι οι εργαζόμενοι στους δρόμους και στις πλατείες να πούμε ΟΧΙ στην κοινωνική εξαθλίωση, Να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα".
• Προσυγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στο δημαρχείο Χανίων καλεί η ´Ταξική Πορεία´.
• Τη συμμετοχή της στη 48ωρη απεργία ανακοίνωσε χθες η Ενωση Υπαλλήλων Αγροτικής Φυλακής Αγιάς.
• Το Δ.Σ. της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου μνημονίου την Τρίτη 28 Ιουνίου 2011.
ΤΟ ΠΑΜΕ
Σε παλλαϊκό ξεσηκωμό και μαζική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία καλεί το ΠΑΜΕ το οποίο οργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία 1866 (Νέων Καταστημάτων) στις 10 αύριο Τρίτη το πρωί.