Απολογείται αύριο ο 17χρονος για το μακελειό στο Ροτάσι

Δημοσίευση: 24/09/2012 10:09
Συντάκτης: archived
209 προβολές

Την Τρίτη θα περάσει το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή ο 17χρονος που ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δράτης της δολοφονίας του συνομήλικου του, στη διάρκεια συμπλοκής σε αγροτική περιοχή του Πύργου Μονοφατσίου.

Την ίδια ώρα η κατάσταση, είναι έκρυθμη. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή φρουρώντας τα σπίτια των οικογενειών, αλλά και τη γύρω περιοχή για το φόβο νέων επεισοδίων.

Η αγωνία όλων είναι να μην υπάρξει κάποιο ξέσπασμα βεντέτας και συνεχιστεί η αιματοχυσία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την πλευρά της υπεράσπισης του 17χρονου που παραδόθηκε το περασμένο Σάββατο, ο δράστης είναι μεν ο θύτης της δολοφονίας, όμως πριν φτάσει εκεί, είχαν ακολουθήσει μια σειρά από γεγονότα.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε πυροβολισμούς, με συνέπεια να αντιδράσει, παίρνοντας το μαχαίρι και σκοτώνοντας τον 17χρονο. Βρισκόταν δηλαδή υπό πίεση, για να προστατεύσει τη ζωή του.